‘Il était une fois …’ vormt al meer dan 25 jaar een passie voor meubels op maat.

Ons Belgisch bedrijf voert gepersonaliseerde interieurinrichtingen uit in België, Frankrijk en Zwitserland.

Keukens, dressings, badkamermeubelen, bibliotheken, burelen … We ontwerpen het allemaal samen met u in een klassieke of hedendaagse stijl.

Eric Meert zal zich persoonlijk over uw project ontfermen, van bij de eerste schetsen tot aan de finale uitvoering.

Keukens

De keuken blijft bovenal een gezellige plek, die moduleerbaar is en zich laat aanpassen. Ze speelt met het effect van materialen, van kleuren en van steeds ingenieuzere inrichtingen. Onze keukens op maat in hedendaagse, klassieke of cottagestijl bedenken we samen voor een persoonlijke realisatie van uw project. En dat allemaal zonder de esthetiek en de praktische kant te vergeten, die hoogkwalitatieve accessoires en technische inrichtingen combineert.

Dressings

Of hij nu geïntegreerd is in een kamer of in een aparte kamer staat, een dressing op maat vraagt bijzondere aandacht om de beschikbare ruimte te optimaliseren. Talloze oplossingen zijn mogelijk, telkens met oog voor zowel het praktische als het esthetische.

Bibliotheken

Een bibliotheek op maat herontwerpt de ruimte, richt de kamer opnieuw in en geeft opberging een zekere esthetiek. Schuine lijnen, verspringende lijnen, met integratie van een televisie, modulaire samenstellingen … Ze kunnen zowel klassiek als hedendaags zijn en vormen een decoratief element dat uw uitgestalde voorwerpen en boeken tot hun recht laten komen.

Badkamers

We creëren badkamermeubels op maat met een zachte uitstraling waarin u kan herbronnen … Ze hebben een hedendaagse of klassieke stijl en laten zich perfect combineren om u comfort en welzijn te bieden.

Divers

Bankstellen, nachtkastjes, originele opbergmeubelen … Zij vormen die extra toets die het verschil maakt, in harmonie met uw huis. Op maat ontwerpen is hier ideaal om geen ruimte te verliezen.

Burelen

Een bureau op maat blijkt vaak noodzakelijk om de ruimte te optimaliseren en om perfect in uw huis te passen, met respect voor de harmonie van uw interieur. We richten eveneens volledige kantoren in.

Eric Meert

+32.475.488.713

Ons Cube 33 modulair concept:

Onze Cubex partner:

Cubex

2 + 14 =